Gedrag verklaard

Omdat gedrag altijd logisch is!

Na een positief vrijblijvend kennismakingsgesprek:

Stap 1:
Vragenlijst
Om erachter te komen hoe jouw blauwdruk of dat van je kind eruit ziet, is het van belang dat we zoveel mogelijk informatie verzamelen omtrent de zwangerschap en de geboorte.
Dit gaat aan de hand van een vragenlijst.
Wanneer deze weer in mijn bezit is zal ik deze aandachtig bekijken en mogelijke geboorte patronen alvast inzichtelijk proberen te maken.
Mocht er niet zoveel bekend zijn over de zwangerschap en geboorte (bv die van jezelf, en je kan het niet meer navragen), kunnen de kaarten ook op "gevoel" gekozen worden door jou. Je spreekt dan je celgeheugen aan, en is uiterst betrouwbaar.

Stap 2:
Het gesprek (ongeveer 2,5 tot 3 uur)
Ik zal contact met je opnemen om een afspraak te maken om hierover met je in gesprek te gaan bij jou thuis (of bij mij thuis mocht hier de wens liggen), dit gesprek gaat aan de hand van de kaarten. Misschien zijn verdiepende vragen nog nodig om jouw start helemaal zichtbaar te krijgen. Welke gedragingen zijn in oorsprong rondom de zwangerschap en geboorte gelegd? deze zullen helder worden, gedragingen waar je vandaag de dag nog steeds tegenaan loopt. De kennis die je opdoet over jezelf of je kind is van onschatbare waarde. Daarnaast gaan we kijken naar de behoefte achter het gedrag en geef ik tips en handvatten om deze behoeften tegemoet te komen op een manier die bij jou/jullie past.

Stap 3:
Het verslag
Ik maak een verslag van hetgeen we besproken hebben. Zo kun je altijd nog even weer nalezen hoe het ook alweer zat :)
.

Stap 4:
Contact
Ik zal na enige tijd nog een keer contact op nemen om te horen in hoeverre de tips tot verandering geleidt hebben, eventueel kan er nog een vervolgafspraak gepland worden als hier de behoefte ligt.